Cik ātri pienāca, tik ātri arī pagāja pirmais semestra Spēļu vakars!

Jau pirms sešiem pa gaiteni sāka rosīties pirmie spēlētāji, kas jau nevarēja nociesties, kad tiks iemēģināt veiksmi, padarbināt prātu un pārbaudīt savu uzmanību. Cepumi galdā, tēja uzvārīta un varam sākt!

IMG_0018.CR2Ātri vien auditorijas sāka pildīties ar čalām, smiekliem un rosību ap galdiem. Vakars apvienoja draugus, deva iespēju satikt jaunus vai sen neredzētus, un pats galvenais pavadīt laiku  lieliskā atmosfērā un ar jauku kompāniju.

Kā vienmēr bija iespēja uzspēlēt klasiskās spēles, kā Alias, Katanas ieceļotāji, Uno, Jenga un Scrabble, un, protams, izmēģināt un apgūt, kādu ne tik bieži sastaptu spēli.

 

Vakara gaitā norisinājās arī galda futbola turnīrs. Lieliskie kolēģi no IMG_0071.CR2„RKD galda futbols” nodrošināja, ka tas noritēja veiksmīgi un vislabākajā kvalitātē. Ja vēlies vēl kādu reizi ar viņiem kopā uzspēlēt un uzzināt par tuvākajiem pasākumiem, apskati un pieseko viņu RKD Facebook lapai.

Jāatzīst, ka kā jau futbolisti, spēlētāji bija diezgan aši un brīžiem pazuda no redzes loka, kad bija viņu laiks mačam. Bet kam negadās, jāpaspēj izmēģināt arī citas spēles. Komandās pa divi dalībnieki sacentās un sīvā cīņā nonācām arī pie mūsu vakara uzvarētājiem. Apsveicam Valdi Aglonieti un Kārli Legeri!

Šis bija patiešām aizraujošs vakars, laba pozitīvisma deva, iespēja atpūsties pēc darba nedēļas un lieliski iesākt brīvdienas.  Tiksimies nākamajā spēļu vakarā!

 

Mums ir svarīgi kā Jūs jutāties un vienmēr meklējam veidus kā attīstīties. Tādēļ aizpildi šo mazo aptauju.

Links uz vakara bildēm.